top of page
Spa Setting

Nega

TOP 2

GLANC NEGA je linija proizvoda jedinstvene recepture, pripremljene sa znanjem i pažnjom da zadovolji sve potrebe vaše lične nege. SAPUNI, KUPKE, ŠAMPONI, REGENERATOR ZA KOSU- za hidrataciju i revitalizaciju u pakovanjima prilagođenim svim vašim potrebama. U asortimanu nudimo i HORECA pakovanja od 30ml hotelske kozmetike i izlazimo u susret posebnim zahtevima naših kupaca i partnera.

MILK & HONEY

Tečni sapun za hidrataciju kože ostavlja kožu ruku savršenog mirisa Meda i Mleka. U pakovanjima od 500ml i 1L sa pumpicom ili kao refill

KAJSIJA 

Tečni sapun za regeneraciju kože sa mirisom slatke Kajsije u pakovanjima od 500ml i 1L sa pumpicom.

MILK & HONEY.jpg
milkhoney patenting proizvodnja sapuni.jpg
sapun.jpg
KAJSIJA.jpg

OCEAN Protection

SEPTOL A tečni sapun sa glicerinom i antibakterijskim agensom za maksimalnu sigurnost i negu vaših ruku, savršenog mirisa i boje oceana.

sapun okean.jpg
OCEAN.jpg

ORANGE Protection

SEPTOL A ANTIBAKTERIJSKI tečni sapun za pranje i higijensku dezinfekciju ruku, jedinstvene recepture sa 0,1g hlorheksidin diglukonatom i glicerinom. Savršeno prijatnog mirisa i boje koji svojim antibakterijskim delovanjem prevashodno štiti,  istovremeno neguje i hidrira kožu ruku. Nakon pranja vaša koža će bitii mekana i mirisna i zaštićena od bakterija i virusa.

orangeeee.jpg
ORANGE.jpg
bottom of page