top of page
TOP 2
KOMPOZICIJA 2_edited.jpg

SEPTOL  A
EKSPERT ZA DEZINFKECIJU

LINIJA PROIZVODA ZA DEZINFEKCIJU KOŽE RUKU, PREDMETA & PROSTORA UNIŠTAVA 99% BAKTERIJA

Jedinstvene recepture idealno rešenje za svakodnvenu zaštitu cele porodice, kao i za profesionalnu upotrebu. Septol A omogućava Vam maksimalnu higijenu vrhunskog kvaliteta. Visoka profesionalnost i stručnost našeg tima tehnologa stvorila je Septol A po najvišim standardima proizvodnje i kvaliteta.  Svi naši proizvodi pod registrovanom robnom markom SEPTOL A  imaju odgovarajuće sertifikate i rešenja.

KOMPOZICIJA 1.jpg

01

SEPTOL  A   GEL
hand sanitizer

SEPTOL A GEL za higijensku dezinfekciju ruku jedinstvene je recepture i idealno rešenje za svakodnevnu zaštitu. Sadrži minimum 74% etil alkohola, karbomer i glicerin. Zbog svoje savršene teksture ne isušuje kožu ruku, ispiranje nije potrebno. Prijatnog i osvežavajućeg mirisa, istovremeno neguje, hidrira i dezinfikuje vaše ruke.

Moderan dizajn i praktična pakovanja prilagođena su svakodnevnoj upotrebi za celu porodicu. Idealno rešenje za higijensku zaštitu i suvo pranje ruku na radnom mestu, u školama & vrtićima, u teretanama, restoranim  caffeima 

PAKOVANJA: 40ml, 50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1000ml, 5000ml

fliptop zatvarač, hook bottle sa priveskom, tubica, pumpica, dopuna

Rešenje o biocidu:  532-01-1254/2020-03

02

SEPTOL  A   RASTVOR 70%

Rastvor Etil Alkohola 70% za opštu i profesionalnu upotrebu namenjen higijenskoj dezinfekciji neoštećene kože ruku, predmeta i radnih površina. Efikasno u borbi protiv virusa i bakterija.

PAKOVANJA: 50ml, 100ml, 250ml, 500ml, 1000ml, 5000ml

sprej raspršivač, dopuna, trigger prskalica, hook bottle (sprej na privesku)

Kompozicija 70% alkohol.jpg
kompozicija 74% alkohol.jpg

03

SEPTOL   A   PROFESSIONAL

SEPTOL A 74% rastvor etil alkohola i 0,5% hlorheksidina za dezinfekciju svih radnih površina kao i higijensku dezinfekciju ruku. Koristi se za profesionalnu upotrebu.

04

kada kažemo dezinfekcija mislimo na 
ASEPSSOL

U tom slučaju mislili ste upravo na ovaj naš proizvod. Tečno, dezinfekciono sredstvo koje deluje na gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse i gljivice. Asepssol 1% svojim katjonskim površinski aktivnim delovanjem na različitim površinama, pored uništavanja mikroorganizama istovremeno uklanja masnoće i različita onečišćenja. Apsolutni ekspert za dezinfekciju

ASEPSSOL AEROSOL 250ml.jpg
ASEPSSOL 750ml.jpg

05

PROTECT & CARE

Septol A ORANGE antibakterijski sapun za pranje i higijensku dezinfekciju ruku, jedinstvene recepture sa 0,1g hlorheksidin diglukonatom i glicerinom. Savršeno prijatnog mirisa i boje koji svojim antibakterijskim delovanjem prevashodno štiti,  istovremeno neguje i hidrira kožu ruku. Nakon pranja vaša koža će bitii mekana i mirisna i zaštićena od bakterija i virusa.

Rešenje o biocidu: 532-01-2978/2020-03

Takođe u ponudi imamo i Septol A OCEAN tečni sapun sa antibakterijskim reagensom

ORANGE.jpg
OCEAN.jpg

06

SEPTOL  A  HOME - NOVO

Zbog svoje jedinstvene recepture, u pakovanju od 1L sa mericom, SEPTOL A PODOPER omogućiće Vam da Vaš dom istovremeno zablista čistoćom pružajući Vam maksimalnu dezinfekciju podnih površina. Savršenog mirisa koji će ispuniti Vaš dom, ovo je idealni izbor za Vaše domaćinstvo, u hotelijerstvu i ugostiteljskim objektima, zdravstvenim ustanovama, školama i vrtićima.

SEPTOL A PODOPERR.jpg
Septol A

Registrovanu robnu marku Septol A čine proizvodi za dezinfekciju pripremljeni po jedinstvenoj recepturi i po najvišim standardima proizvodnje i kontrole kvaliteta. Hand sanitizer - Gel za dezinfekciju ruku, mnogima poznat i kao gel za suvo pranje sa min. 74% alkohola, Rastvori alkohola (70% i 74%), Asepssol od 1% i 5%, Antibakterijski sapuni sa hlorheksidinom, kao i sredstvo za dezinfekciju i pranje svih podnih površina jedinstven na našem tržištu - Pakovanja su prilagođena za sve vrste upotrebe, idealno rešenje za ličnu upotrebu, u vašem domu, poslovnom prostoru, prilagođeni zahtevima HORECA, ali i za profesionalnu upotrebu. Patenting Proizvodnja sa zadovoljstvom izlazi u susret posebnim zahtevima naših kupaca. 

bottom of page